Ordna fest med hawaii-tema för familjen

Känner du för att ordna en riktigt hejdundrande sommarfest? Vad passar då inte bättre än att ordna en fest med hawaii-tema. Det färgglada och trevliga temat passar både barn och vuxna, något som gör festen utmärkt till en familjefest.

Tänk att få samla alla ni känner, både barn och vuxna och fira sommaren. Det är faktiskt ganska enkelt fixat. Att sätta ihop en fest med hawaii-tema behöver inte bli dyrt eller svårt. Läs vidare för att ta del av smarta tips.

Mat och dryck

När det står fest på agendan ska det naturligtvis serveras både god mat och dryck. Varför inte göra det lite extra festligt för barnen och fixa en slushmaskin? En sådan kan du enkelt hyra hos Bergamunken.se för en dag. Till de vuxna kan det passa att servera sangria eller ett läskande bål med exotiska frukter. Tänk på att även erbjuda roliga alkoholfria alternativ, till exempel alkoholfri öl och alkoholfritt bubbel.

Till mat passar en exotisk buffé perfekt. Då kan alla plocka av det som de tycker är gott, något som är extra bra om det finns barn på festen. Till buffén passar pastasallad, pajer, grillad majs, goda såser och ett fluffigt bröd bra.

Dekorera

För att festen ska få hawaiikänsla är dekoren superviktig. Satsa på mycket bast, kulörta lyktor och festliga sugrör. Kokosnötter kan också vara snyggt att dekorera med eller blanda drinkar i. Sätt även upp parasoll så att gästerna kan svalka sig i värmen, eller i värsta fall skydda sig från regnet.

För att få upp känslan ett extra snäpp kan ni be era gäster att komma klädda enligt temat. När de anländer kan ni möta dem med en drink och ett blomsterhalsband. Blomsterhalsband i Hawaiistil finns att köpa i de flesta butiker med festtillbehör.